Spiccs en RiO, “Commercial and retail lighting experts”.

Voor kantoor- en winkelverlichting met behulp van spots en tracklights hebben we een specialist in de arm genomen. RiO is een gerenomeerde leverancier van inbouw en tracklight spots die tot voor kort in Europa voornamelijk in Engeland en Spanje actief was. Met wereldwijd opererende klanten zoals ZARA en Berschka in haar portefeuille, en met het uitlichten van een aantal bekende kleding- en woonwinkels in Nederland, zijn RiO spots al lang geen nieuwkomer meer.

Met innovatieve technologieën en ontwerpen gecombineerd met uitstekende service, profileert RiO zich als  een toonaangevende aanbieder op het gebied van professionele verlichting.

Spiccs en RiO passen goed bij elkaar: door deze combinatie kan er maatwerk op hoog niveau geleverd worden. In overleg met de klant wordt een lichtplan opgesteld en uitgevoerd, geheel in overeenstemming met de eisen van de klant. Spiccs produceert op de productielocatie in Helmond vele soorten lichtarmaturen, en is gewend op voor projecten op maat te produceren. De door Spiccs toegepaste spots worden door RiO naar de specificaties van Spiccs geproduceerd, met toepassing van de beste Philips drivers. In de meeste nieuwe projecten worden lampen toegepast die voldoen aan de CRI90 + eis, zodat kleuren optimaal uitgelicht worden. De armaturen zijn mooi vormgegeven en zijn gemaakt van gelakt aluminium. De tracklights zijn voorzien van Global adaptors. Armaturen in de kleur zwart of wit zijn meestal uit voorraad leverbaar.

Het scala aan producten maakt het mogelijk om aan de specifieke wensen van vrijwel iedere klant te voldoen. Met een uniek en divers aanbod, wat zich uit in een veelheid aan product specificaties, onderscheidt de combinatie Spiccs / RiO zich van haar concurrenten. Door verschillende vaardigheden, kennis en tientallen jaren ervaringen loopt RiO voorop in de markt voor professionele verlichting. Wij bieden dan ook allesomvattende lichtoplossingen voor iedere toepassing.

Spiccs / RiO werkt nauw samen met haar partners om zo oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften van haar afnemers. Als er een specifiek ontwerp of functionaliteit wordt gevraagd, is RiO bereid een aangepast product te ontwikkelen naar de tevredenheid van haar klant. De bedrijfsfilosofie is dan ook;  RiO is er om haar klanten te helpen met oplossingen het gewenste doel  te bereiken.

RiO is een internationaal merk met bekendheid  in landen over de hele wereld.  Met RiO voegt Spiccs zich bij de top van de markt op het gebied van professionele verlichting. Voor een overzicht van alle led (track)spots en downlights kunt u via deze link de RiO led producten en bijbehorende specs. bekijken.