blockled inbouwLicht in uw product? Wij maken maatwerk!

Voor klanten die in hun producten ledverlichting willen integreren maken wij speciale producten. Deze producten zijn klant specifiek ontworpen en geproduceerd. Vaak maken we gebruik van de resources van een klant. Sommige van onze klanten hebben hun eigen machinepark of vaste leveranciers voor frees- en draaidelen. Daar werken we dan mee samen en u krijgt van ons dan een tekeningenpakket en u wordt dan als het ware uw eigen toeleverancier.

Onze specialistische kennis op mechanisch en elektronisch gebied, stelt ons in staat om een product voor u te ontwikkelen dat speciaal op uw markt is afgestemd. We kunnen zowel een enkel maatwerk product/project voor u ontwikkelen, dan ook seriematig produceren. In samenwerking met u en uw engineers zoeken we de juiste led technieken en passen deze toe in uw product.

Uiteraard hoort bij de keuze van een bepaalde led techniek ook een maatwerk oplossing voor de behuizing. Op dat gebied hebben wij veel expertise, waarbij wij bij alle keuze’s rekening houden met het feit dat leds de gelegenheid moeten hebben om warmte voldoende af te voeren zodat de led zelf niet te warm wordt. We begrijpen dit principe als geen ander en bieden telkens een maatwerk oplossing die ervoor zorgt dat de led koel blijft.

Wij verzorgen het geheel van 3D schets tot eindproduct. In onze werkplaats in Helmond kunnen we eventueel de eerste prototypes voor u maken. Wanneer gewenst zetten wij de productielocatie voor u op. U kunt dan in eigen beheer het product produceren.