Floodlight

Led flood lights 90 W Indoor

Naast de Led flood lights 90 W Outdoor, heeft Spiccs onlangs een indoor variant ontwikkeld, de Led flood lights 90 W Indoor. Deze Indoor Led flood lights zijn voor vele doeleinden bruikbaar. Door zijn geringe afmetingen en uitmuntende verlichtingsprestaties is hij uitermate geschikt om grote binnenruimtes te verlichten, zoals loodsen, productieruimte’s, magazijnen etc.

De Led flood lights 90 W Indoor is speciaal aangepast aan de eisen die indoor gebruik met zich meebrengen. Bovendien is deze kwalitatief zeer hoogwaardige Led flood lights aantrekkelijk geprijsd. Bij de ontwikkeling van dit product hebben we de installatie tijd en de duurzaamheid van het product voorop gesteld. Deze Led flood lights zijn ook ontworpen om als stand alone te gebruiken. De robuustheid van de armatuur van deze Led flood lights is te danken aan een zeer robuuste RVS beugel en een degelijk aluminium frame dat geanodiseerd is. De led zelf wordt afgedekt door dik glas wat verdiept in het armatuur ligt en daardoor nagenoeg onbreekbaar is.

Deze Led flood lights worden veel toegepast in grote ruimtes, zoals magazijnen. Ook is hij zeer geschikt om donkere plekken uit te lichten, oa. in combinatie met een bewegingssensor. Op aanvraag is ook een dimbare variant leverbaar. De dimming functie kunt u koppelen aan uw alarm installatie, zodat alleen bij alarm of onraad uw gebouw op maximale sterkte wordt verlicht.  De energiezuinige ledverlichting verhoogt de veiligheid, met slechts een gering stroomverbruik.

De Led flood lights kunnen geleverd worden met verschillende kleuren leds, oa. warm wit (2700K) wat veel gebruikt wordt om bomen te verlichten. Door de brede bundel van ongeveer 100 graden en de efficiente COB led worden objecten op meer dan 15 meter goed uitgelicht.

Omdat de Led flood lights in Helmond geproduceerd worden, kunnen we de armaturen naar wens aanpassen. Het aluminium kan bijvoorbeeld gecoat worden in de kleur van uw bedrijf.