Outdoor Led flood lights 90 W

De outdoor Led flood lights 90 W  zijn oorspronkelijk ontworpen voor de scheepvaart industrie. Hierbij is rekening gehouden met de verschillende eisen die op zee van groot belang zijn. De eerste outdoor Led flood lights zijn inmiddels 2 jaar geïnstalleerd op verschillende schepen waar deze naar volle tevredenheid functioneren als verlichting op het dek.

De outdoor Led flood lights bestaan uit een zelf ontwikkeld aluminium profiel. Het aluminium profiel is op een gepatenteerde manier geanodiseerd en daarna voorzien van een speciale coating. Deze duurzame coating is bestand tegen alle weersinvloeden, heeft een ultra lange levensduur en komt oorspronkelijk uit de vliegtuig industrie. Uiteraard bestaat de mogelijkheid, de outdoor Led flood lights te voorzien van een andere gewenste kleur/coating. De robuste montage beugel is gemaakt van 5 mm dik RVS 316 kwaliteit. Samen geeft dit een optimale bescherming tegen zoutwater en andere weersinvloeden. De beugel is standaard verstelbaar in 4 verschillende standen.

De outdoor Led flood lights zijn voorzien van 2 “Luxeon” Power leds, gebaseerd op de nieuwste led technologie. Deze geven gezamenlijk een lichtopbrengst van ruim 9000 lumen met een vermogen van slechts 90 Watt! De kleurtemperatuur van de leds is standaard 5000 K maar kan naar wens worden aangepast.

De outdoor Led flood lights hebben tevens een dimfunctie 1-10V.

Referentie foto:

Baggerschip van Oord

Download datablad Led Floodlight Offshore