Mini Led flood light 30 W

Naast de 90 Watt Led flood light, heeft Spiccs onlangs een kleinere variant ontwikkeld, de Led flood light Mini van 30 Watt. Deze Led flood light Mini is voor vele doeleinden bruikbaar. De Led flood light mini is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Door zijn geringe afmetingen en uitmuntende verlichtingsprestaties is hij uitermate geschikt om grote ruimtes te verlichten, maar hij is ook geschikt als terreinverlichting, en als werkverlichting op bouwplaatsen.Mini-Floodlight01

Bij de ontwikkeling van de Led flood light mini hebben we de installatie tijd en de duurzaamheid van het product voorop gesteld. De Led flood light mini is ook ontworpen om als stand alone te gebruiken. De beugel is zo ontworpen dat de Led flood light op deze beugel blijft staan. Op deze manier kan de Led flood light ook mobiel ingezet worden, bv.  als schijnwerper bij verschillende klussen op de bouw. De robuustheid van de Led flood light heeft het armatuur te danken aan een zeer robuuste RVS beugel en een degelijk aluminium frame dat geanodiseerd is. De led wordt afgedekt door dik glas wat verdiept in het armatuur ligt en daardoor nagenoeg onbreekbaar is.

Deze Led flood light mini wordt veel toegepast in grote ruimtes, zoals magazijnen. Ook is hij zeer geschikt om donkere plekken uit te lichten, oa. in combinatie met een bewegingssensor. Op aanvraag is ook een dimbare Led flood light mini leverbaar. De dimming functie kunt u koppelen aan uw alarm installatie, zodat alleen bij alarm of onraad uw gebouw of buitenruimte op maximale sterkte wordt verlicht.  De energiezuinige ledverlichting verhoogt de veiligheid, met slechts een gering stroomverbruik.

De Led flood light mini kan geleverd worden met verschillende kleuren leds, oa. warm wit (2700K) wat veel gebruikt wordt om bomen te verlichten. Door de brede bundel van ongeveer 100 graden en de efficiente COB led zijn bomen tot 15 meter hoogte geen probleem. De Led flood light mini is natuurlijk ook geschikt om complete buiten terreinen en tuinen te verlichten.

Door de robuustheid en de enorme hoeveelheid licht is deze Flood light ook toepasbaar op openbare plaatsen. Dit armatuur is met recht “vandaalbestendig” te noemen.

Omdat de Flood lights in Helmond geproduceerd worden, kunnen we de armaturen naar wens aanpassen. Het aluminium kan bijvoorbeeld gecoat worden in de kleur van uw bedrijf.