Steunend op onze technische en design kennis en uitgebreide ervaring in de automotive, machine, kunststoffen en verlichtingsindustrie, hebben we het bedrijf Spiccs opgestart. Doordat de producten in Nederland (Helmond) ontworpen en gebouwd worden, kan Spiccs zich onderscheiden met de levering van totaal producten op maat, en van hoge kwaliteit. Zowel het ontwerpen van eigen Led armaturen en het bedenken van custom-made lichtoplossingen in overleg met onze klanten, zijn activiteiten waar Spiccs zich dagelijks mee bezighoudt.

Spiccs zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van Led armaturen, panelen en spots voor zakelijke toepassingen, zoals kantoren, productie- en opslaghallen en winkels. Het aanlichten van uw bedrijfspand verzorgen wij graag in overleg met u. Bij voorkeur bezoekt Spiccs met u de locatie, bespreekt met u de mogelijkheden en maakt voor u desgewenst een proefopstelling.

Spiccs bedient u graag op maat. Wij doen dat tegen scherpe prijzen en wij kunnen dat, omdat Spiccs een relatief jong bedrijf is met jonge mensen en weinig overhead. Maar ook omdat Spiccs het totale proces regisseert. Van ontwikkelen, produceren en kwaliteitsbeheer tot en met de levering. De kwaliteits Ledverlichting van Spiccs is energiezuinig, degelijk en robuust. In veel gevallen zult u fiscaal voordelig kunnen investeren in onze geavanceerde Led-producten. Via de Energie Investeringsaftrek kunt u bv. 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen.